Over ons

Over Ons

FOBO Tire 2 is een geavanceerd draadloos TPMS (Tire Pressure Monitoring System) dat werkt met Bluetooth 5.0 en direct te koppelen is aan uw Android of iOS systeem.

Installeer de app, vervang uw huidige ventieldoppen door de FOBO ventielsensoren en ga direct aan de slag. Te verkrijgen in diverse uitvoeringen voor elk soort voertuig. Het totaalpakket bestaat standaard uit vier draadloze bandensensoren, één draadloze In-Car spanningsmeter, gebruikershandleiding en toebehoren.

FOBO Tire 2 is kwalitatief het beste TPMS systeem op de markt. Betrouwbaarder dan mechanische systemen en nauwkeuriger en gemakkelijker in gebruik dan alternatieven. Veel alternatieven geven pas een verandering in druk van 20% aan terwijl FOBO TPMS al na bij 8% een eerste waarschuwing geeft. De FOBO app geeft meer inzicht en controle dan een LCD scherm dat overige systemen hanteren. Het systeem was in 2014 al benoemd tot Auto Accessoire van het Jaar door NST Maybank.

Over ons 2

OVER DE FABRIKANT

Salutica Allies Solutions Sdn. Bhd. is de fabricant van de FOBO bandenspanning systemen. Salutica is in 1990 opgericht in Ipho, Perak, Maleisië. Inmiddels uitgegroeid naar een organisatie met meer dan 1.000 werknemers en een oppervlakte groter dan 30.000 vierkante meter. Salutica is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van consumenten en zakelijke elektronische productontwikkeling zoals bluetooth stereo headsets, slimme horloges en precisie licht gidsen voor optisch touchscreen systeem. Salutica is voornamelijk een fabrikant van originele en innovatieve ontwerpen.

Mede dankzij haar focus op kwaliteit omvatten haar klanten grote Amerikaanse, Europese en Japanse elektronica en informatietechnologie bedrijven. Door deze focus is Salutica wederom in 2017 de Industry Excellence Award toegekend.

Salutica heeft met succes een serie patentspending producten onder zijn eigen merk FOBO gelanceerd. FOBO is een acroniem voor For Our Better WOrld. FOBO-producten zoals de eerste Bluetooth Smart TPMS ter wereld FOBO Tire en FOBO Bike. Ontwikkeld en vervaardigd door Salutica, worden FOBO producten verkocht in 28 landen in Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Oceanië.

Over ons