[rev_slider alias=”zwaartransport”]

Nieuw in Nederland!
FOBO Ultra is de TPMS oplossing voor
al uw zwaar transport.

FEATURES

DROP AND HOOK

Met het Fobo Ultra systeem kunt u gemakkelijk en binnen enkele secondes trekkers en trailers aan elkaar koppelen en onderling wisselen.

GRATIS APP

Met de gebruiksvriendelijke app van FOBO permanent inzicht in de bandenspanning van al uw gekoppelde voertuigen. Voor de iPhone (4S en nieuwer) met iOS 7.1 en hoger OF een Bluetooth Smart 4.0 telefoon met Android 4.30 en hoger. Appstore | Playstore

MONITOREN OP AFSTAND

Met behulp van de app en de FOBO Ultra portal heeft u altijd inzicht in de status van de banden van uw vloot, ook op kantoor. Via de portal ontvangt u op afstand direct een waarschuwing wanneer er banden zijn die aandacht vragen. Op deze wijze kunt u proactief uw onderhoud inplannen en voorkomen dat uw vloot onnodig risico loopt op versnelde slijtage, klapbanden en verhoogd verbruik.

Gemakkelijke installatie

Binnen vijf minuten geïnstalleerd. Download de app, volg de handleiding en start direct met het gebruik van FOBO. Bekijk de video.

ANTI-DIEFSTAL

Twee innovaties beveiligen uw FOBO Tyre tegen diefstal. Speciale anti-diefstal moeten met moersleutel én gestolen ventielsensoren zijn niet herbruikbaar, ze blijven gekoppeld aan uw account.

INFORMATION OVERLAY

Gebruik de Overlay functie om uw spanning in te zien terwijl u gebruik maakt van een navigatie app zoals Google Maps.

Home 2

Fobo Ultra

FOBO Ultra is het product voor de professionals en gebruikers van voertuigen met een bandenspanning tot 12,96bar (1296kPa/ 188psi). Uw chauffeur, passagiers, voertuig en materiaal zijn uiterst kostbaar. Voorkom minder controle door onderspanning en het risico van een klapband met FOBO Ultra.

Bekijk FOBO Tyre UltraBekijk Video