Profiteer van 24/7 controle over uw bandenspanning!

Kies voor veiligheid en bespaar euro’s met bandenspanning monitoring

FOBO bandenspanning monitoring systeem: optimale controle

Real time bandenspanning meten met een FOBO Bluetooth bandenspanningssysteem/Tire Pressure Monitoring System (TPMS). Zo bent u altijd op de hoogte van uw bandenspanning en bandentemperatuur. Ons bandenspannings-systeem, ’s werelds meest geavanceerde TPMS, is uiterst milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Met de
FOBO app op uw smartphone heeft u uw bandenspanning volledig onder controle. Overal en 24/7. U profiteert dan van:

Extra veiligheid: betere grip en voorkomen van klapbanden
Extra rijcomfort: stabielere wegligging.
Lagere kosten: o.a. door minder brandstofverbruik en slijtage.
Milieubesparing: minder uitstoot van CO2 en fijnstof.

Naar webshop

6 slimme waarschuwingsniveaus voor bandendruk

Home (new) 6

Met FOBO TPMS snellere waarschuwing en meer inzicht

Een standaard bandenspanning monitoringsysteem (TPMS) in uw personenauto, caravan, camper, paarden-trailer, aanhang/vouwwagen of bestelbusje geeft vrijwel altijd pas een melding als de bandendruk 20% afwijkt. Een Bluetooth FOBO TPMS waarschuwt al bij een afwijking van 8%! Een minstens zo belangrijk voordeel van een FOBO bandenmonitor: de handige FOBO app geeft u aanzienlijk meer informatie, inzicht en controle dan het LCD-scherm of dashboardlampje van autofabrikanten of andere aanbieders. Met een FOBO TPMS kiest u voor maximale veiligheid, extra rijcomfort, een forse verlaging van uw kosten en betere milieuvriendelijkheid.

24/7 controleren bandenspanning

FOBO TPMS geeft u 24/7 inzicht en controle over de bandenspanning en -temperatuur van al uw gekoppelde voertuigen. Zowel voor, tijdens als na uw rit. Ook kunt historische gegevens downloaden en inzien.

BEKIJK DETAILS >

Gratis FOBO app: overal controle, ook zonder internet

De bijzonder gebruiksvriendelijke FOBO app op uw smartphone of tablet is gratis en werkt eveneens zonder internetverbinding. Geschikt voor Iphones vanaf iOS 9.3 APPSTORE en Android 5.0 en hoger: PLAYSTORE

LEES MEER >

Ervaringen

Heb de dopjes op de camper zitten werkt super . Geen gedoe meer op bij een pompstation wiel druk te meten.- Eric
Snelle en correcte afhandeling. Prima product- Kees
Super product! Via de app krijg je melding als de bandenspanning te laag is en kun je actie ondernemen. Nooit meer energie verspilling door te slappe banden. Aanrader!- Astrid

Gemakkelijk installeren

Binnen 5 minuten geïnstalleerd. Download de app, vervang uw huidige ventieldoppen door de FOBO ventiel-sensoren, volg de handleiding en gebruik uw eigen FOBO TPMS.

BEKIJK VIDEO >

Anti diefstal

De speciale anti-diefstal moeren voor onze ventielsensoren voorkomen diefstal. De ventielsensoren zijn bovendien waardeloos voor anderen. Want ze zijn gekoppeld aan uw persoonlijk account.

BEKIJK HOE >

Combineren met uw navigatie app

Met de innovatieve Android overlay-functie ziet u uw bandenspanning gelijktijdig met de informatie van een navigatie app zoals Google Maps.

BEKIJK VOORBEELD >